Referenties

 

Ik werk al sinds langere tijd samen met Daniëlle Freude-Hellebrand. Het is altijd een verrijking om jezelf los te weken van de dagelijkse business en jezelf van op een afstand de “grote vragen” te stellen.

Haar werkplezier en haar positieve houding werken aanstekelijk en beïnvloeden ook mijn eigen werkzaamheden. Haar gezonde combinatie van humor en scherpzinnigheid hebben de sessies voor mij tot waardevolle uren gemaakt.

 

Business, Rudolph Hofer, CEO Transbozen, Bolzano


--------------------------------------------------------------

De samenwerking met mevrouw Freude-Hellebrand is vanaf het begin zeer professioneel en aangenaam geweest. Ze benadert mensen ongecompliceerd, met openheid, empathie en teamspirit wat de samenwerking zeer prettig maakt. Ze combineert analytische vaardigheden met psychologische factoren en praktische ervaring. Ik kan mevrouw Freude-Hellebrand zeker aanraden als partner voor advies en samenwerking!

 

Business, Franz Obermayer,  Raad van Bestuur,  Complimant AG

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Daniëlle,

 

Ik hoop dat het goed met je gaat. Ik wil je graag bedanken. Op dit moment voel ik me heel goed. Ik wens je het beste en bedank je van harte voor de goede gesprekken die mij erg hebben geholpen om situaties en mensen vanuit een ander perspectief te zien.

 

Privé, Tamara V. uit Aken

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ik kwam bij Daniëlle terecht vanwege problemen op mijn werk. Al  een hele tijd kampte ik met stress-/burnoutachtige klachten. Meteen voelde ik me enorm op mijn gemak. Het was een verademing om uitgebreid mijn verhaal te kunnen doen. Al snel wist Daniëlle tot de kern door te dringen. Door goed door te vragen en te luisteren heeft ze mij ook een spiegel voorgehouden, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in mijn eigen functioneren. Ik heb geleerd om anders om te gaan met vraagstukken op mijn werk, maar ook privé heb ik er veel aan gehad. Ik voel me een stuk zekerder en rustiger en ben blij met de praktische handvaten.

 

Privé, Marilou V. uit Maastricht

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Na mijn scheiding zat ik niet lekker in mijn vel. Het lukte me niet meer om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Ik liep alsmaar rond met een onbestemd gevoel, voelde me angstig. Ik had geen energie meer. Via een vriendin ben ik toen bij Daniëlle terechtgekomen. Door haar prettige, warme persoonlijkheid durfde ik me te openen. Het gaat nu stukken beter,....ik ben er nog niet. Maar de weg naar Daniëlle was de beste stap die ik het afgelopen jaar heb gezet.

 

 

Privé, Guido K. uit Aken