“Om iets duidelijk te kunnen zien hoef je er alleen maar anders tegenaan te kijken”

 

Welkom om mijn website!

 

Graag begeleid ik u als adviseur met mijn expertise om nieuwe strategieën en methodes te bedenken zodat er een oplossing kan worden gezocht voor de problemen en uitdagingen waar u op dit moment mee te maken heeft. Vanuit een neutraal standpunt en met het oog op uw belangen, verbeteren we samen uw levenssituatie en brengen we uw leven weer in balans.

 

Want wat is er aan de hand?

In Europa hebben ongeveer 83 miljoen mensen tussen de 18 en 65 jaar last van een psychische aandoening; dat is 27% van de inwoners van de EU. Psychische stoornissen verslechteren de levenskwaliteit, prestaties en levensverwachting aanzienlijk. Geen enkele andere ziekte veroorzaakt zoveel arbeidsverzuim: mensen die door een psychische aandoening getroffen zijn,  zitten ongeveer 40 dagen per jaar ziek thuis.

 

Psychische en fysieke vermoeidheidsverschijnselen zijn symptomen van onze moderne  maatschappij. Iedereen kan er last van krijgen. Door de globalisering en toenemende concurrentie op werkgebied, wordt de tijdsdruk steeds hoger, moeten er sneller keuzes worden gemaakt en neemt de digitale overbelasting toe. Doordat het aantal problemen toeneemt, krijgen steeds meer mensen last van stressverschijnselen zoals slapeloosheid, nerveuze overgevoeligheid, rusteloosheid, concentratieproblemen en angst voor de toekomst. Hierdoor presteren we minder en wordt onze fysieke en psychische gezondheid bedreigd. Het resultaat is dat ons geluk er op een negatieve manier door wordt beïnvloed.